Search
Close this search box.
congress

ZEPTER HOTEL - VRNJAČKA BANJA

NAJPOSEĆENIJE

Život u prirodi zvuči tako čarobno!

Potpuno opremljeni apartmani u Vrnjačkoj Banji čekaju na Vas.

Izgradnja jedinstvenog Zepterme kompleksa u Vrnjačkoj Banji odvija se po tačno utvrđenom planu, pa će svoje prve stanare dočekati već na proleće 2022. godine. Zato ne oklevajte da sebi osigurate mesto na kome ćete punim plućima moći da uživate u životu.

Jednosobni stanovi u ekskluzivnom Zepterme kompleksu već su prodati, pa onaj koji će odgovarati baš Vama možete pronaći među dvosobnim i trosobnim, čija veličina se kreće od 43 do 183 metra kvadratna. S obzirom na to da je reč o potpuno opremljenim apartmanima, kupci po jednoj ceni dobijaju stan stan, nameštaj i tehniku. Svi rezidenti će po simboličnim cenama moći da koriste i spa centar u Zepter hotelu koji je lociran odmah pored Zepterme kompleksa, dok će se u prizemlju nalaziti komercijalni deo sa 22 lokala u kojima će biti butici sa vodećim brendovima u Srbiji, kao i prestižni kafei i restorani. 

Ovaj luksuzni objekat se izdvaja neprikosnovenim kvalitetom i izuzetnim materijalima, a dodatnu pogodnost čini to što će se na njegovom krovu nalaziti heliport.  

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
ALUMIL – PREFA