Search
Close this search box.

ALUMIL - PREFA

NAJPOSEĆENIJE

 PREFA Prefalz 

Nove forme i kreativnost bez ograničenja. Stvorite nove perspektive u kreativnosti i dugovječnosti! Prefalz je sinonim za jedinstvenu raznolikost krovova i fasada u svakom pogledu. Podatne trake od legiranog aluminija mogu se jednostavno oblikovati unatoč najvišoj otpornosti laka i površine. Izvrsna svojstva materijala zajedno sa širokim spektrom boja neće Vas ograničavati u ostvarivanju Vaših kreativnih vizija. Visokokvalitetan sloj termo laka nanešenog postupkom plastifikacije CoilCoating osigurava dugi vijek trajanja, a ujedno je i lagan za održavanje.

PREFA SIDING-X

Nezamjenjiva osobnost za svaki projekt!

Novi fasadni proizvod, fasadna kazeta. X vašem projektu daje prepoznatljivo lice i oduševljava svojim  izvanrednim konstruktivnim i funkcionalnim svojstvima. Jednako kao PREFA fasadna kazeta, i PREFA fasadna kazeta. X je fasadni element i izvodi se kao ovješena, ventilirana fasada. Nova fasadna kazeta. X osvaja svojim jedinstvenim izgledom!

PREFA kompozitne ploče

Imate velike planove? Pokažite to!

Tko kaže da veličina nije bitna? Upravo kod velikih modernih građevina dolazi do punog izražaja PREFA aluminijska kompozitna ploča u svoj svojoj estetici i ljepoti. Ploče se pričvršćuju ne samo vijcima i zakovicama, nego se i lijepe. Na taj način postiže se elegantna i ujednačena slika čak i velikih površina. Isto tako i raznovrsne boje i oblici, izbor stupnja refleksije, kao i sofisticirane dizajnerske obrade površine i specijalne plastifikacije dolaze na velikoplošnim fasadama do svog punog izražaja.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
GROHE – SISTEMI