Search
Close this search box.
congress

GROHE - SISTEMI

NAJPOSEĆENIJE

● Bez kompromisa u iskustvu tuširanja: tri inovativna i visokokvalitetna sustava tuširanja za čisti užitak, prilagođeni svakom budžetu

● Odgovaraju bilo kojoj navici tuširanja: kombinirajući termostatsku miješalicu, tuš ružu i ručni tuš, GROHE tuš sustavi pružaju pametno 3u1 korištenje

● Svjesnost za potrošnju vode nikad jednostavnija: inovativne tehnologije i značajke za održiviji način života

Svijest o vlastitom zdravlju i dobrobiti nikada nije bila veća. Obzirom na to da u zadnje vrijeme sve više vremena provodimo kod kuće, važno je uspostaviti male, ali ključne, rutine kako bi se oporavili od dugog radnog dana i napunili baterije. Kupaonica je često najbolje mjesto za doživjeti ove rijetke trenutke posvećene isključivo nama samima; a u kupaonicama se sve vrti oko tuširanja, središnjeg elementa svakodnevnih rutina i krajnjeg izvora energije. Jutarnje tuširanje vitalizira tijelo, tuširanje nakon iscrpljujućeg treninga ili rada osvježava, a navečer opušta. Grohe tuš sustavi nude niz proizvoda koji zadovoljavaju individualne potrebe korisnika i pružaju pravi proizvod za svakog pojedinca. Individualnost i savršena prilagođenost korisniku udovoljavaju svim željama savršenog doživljaja tuširanja. Istodobno, specifične značajke i inovativne tehnologije poput GROHE EcoJoy omogućuju održiviji način života. Uživajte pod tušem mirne savjesti prema okolišu.

Jedna veličina ne odgovara svima!

GROHE predstavlja trostruku snagu tuširanja za vaše individualno iskustvo energije: Grohe Tempesta 250 sustavi tuširanja oduševljavaju svojom glavom tuša od 250 mm s kišnim sprejom za lice, dostupan u okruglom ili četvrtastom obliku. Sustav je zaokružen ručnim tušem Tempesta Cosmopolitan 100 i nadžbuknom termostatskom miješalicom opremljenom tehnologijom GROHE TurboStat koja osigurava da voda ima konstantnu temperaturu bez neugodnih oscilacija. Dodatna pogodnost je GROHE EcoJoy tehnologija koja štedi vodu bez ugrožavanja istinskog doživljaja tuširanja. Iskusite savršeni doživljaj tuširanja prilikom kojeg činite dobro za svoj planet. 

Nadograđeni GROHE Euphoria sustav tuširanja unosi posebno iskustvo u kupaonicu s glavnim tušem od 260 mm koji dolazi s tri vrste mlaza ili izdašnom varijantom od 310 mm koja osigurava pokrivanje cijelog tijela. Sustav tuširanja upotpunjuje ručni tuš Euphoria 110 Massage. Za vrhunsku sigurnost, termostat je opremljen tehnologijom GROHE CoolTouch kako bi se spriječilo da se površina proizvoda zagrije tijekom tuširanja. Osim toga, ručke jamče preciznu kontrolu vode – čak i s nasapunanim rukama. Zahvaljujući FastFixationu, sustavi tuša su jednostavna nadogradnja jer se mogu prilagoditi postojećim rupama.

Za personalizirani užitak tuširanja, GROHE Rainshower SmartActive sustav tuširanja opremljen je pametnim ručnim tušem: SmartTip kontrola koja omogućuje jednostavno prebacivanje, dodirom prsta, između tri vrste mlaza. Prilagođeno iskustvo tuširanja nikada nije bilo tako lako. Dodatna pogodnost je GROHE DripStop koji minimalizira dosadno kapanje nakon isključivanja ručnog tuša. Odgovarajuća glava tuša od 310 mm pruža pokrivanje cijelog tijela, a nadžbukna termostatska miješalica isporučuje vodu na konstantnoj temperaturi bez neugodnih iznenađenja. 

Uživajte u tuširanju s GROHE sustavima tuša i ispunite svoj život čistom energijom!

O GROHE-U

GROHE je vodeći svjetski brend za cjelovita rješenja za kupaonice i kuhinjske armature i ima ukupno preko 7000 zaposlenika u 150 zemalja – njih 2.600 ima sjedište u Njemačkoj. GROHE je dio tvrtke LIXIL Group od 2014. godine. Kao internacionalni brend, GROHE slijedi vrijednosti kvalitete, tehnologije, dizajna i održivosti, nastojeći ponuditi ”Pure Freude an Wasser“’. GROHE je od samog svog osnutka razvio nove kategorije proizvoda. Poznati proizvodi poput GROHE Eurosmart ili serije termostata GROHE, kao i revolucionarne inovacije poput sustava vode GROHE Blue, ističu duboku stručnost brenda. Usredotočen na potrebe kupaca, GROHE tako stvara inteligentna, životna i održiva proizvodna rješenja koja nude relevantnu dodanu vrijednost – i nose pečat kvalitete “Made in Germany”: R&D i dizajn čvrsto su usidreni kao integrirani proces proizvodnje u Njemačkoj. GROHE vrlo ozbiljno shvaća svoju korporativnu odgovornost i usredotočuje se na lanac vrijednosti koji štedi resurse. Od travnja 2020. godine sanitarna marka proizvodi svoje proizvode bez CO2 širom svijeta. GROHE ima za cilj uvesti korištenje ambalaže bez plastike do 2021. godine. Samo u proteklih deset godina, više od 490 nagrada za dizajn i inovacije, kao i nekoliko nagrada za održivost potvrdile su GROHE-ov uspjeh. GROHE je prvi u svojoj industriji osvojio CSR nagradu njemačke savezne vlade i njemačku nagradu za održivost 2021. u kategorijama „Resursi“ i „Dizajn“. U sklopu kampanje za održivost i klimu „50 vođa održivosti i klime“, GROHE također pokreće održivu transformaciju.

O LIXIL-U

LIXIL proizvodi pionirske proizvode za vodu i stanovanje koji svakodnevno rješavaju izazove iz stvarnog života, stvarajući bolje domove za svakoga i svugdje. Oslanjajući se na svoje japansko nasljeđe, stvaraju vodeću svjetsku tehnologiju i inovacije kako bi napravili visokokvalitetne proizvode koji transformiraju domove. Ono što LIXIL čini drukčijima je pristup radu: kroz smislen dizajn, poduzetnički duh, predanost poboljšanju pristupačnosti za sve i odgovoran poslovni rast. Njihov pristup zaživljava kroz vodeće robne marke, uključujući INAX, GROHE, American Standard i TOSTEM. Preko 60 000 zaposlenika koji posluju u više od 150 zemalja ponosni su što proizvode proizvode koji su dio svakodnevnog života više od milijarde ljudi. Saznajte više na www.lixil.com

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
ALUMIL – PREFA