NAJPOSEĆENIJE

Marketing

Oglasavanje Web.jpg
OGLAŠAVANJE na web strani
Oglasavanje Magazin.jpg
OGLAŠAVANJE u magazinu
Informacije.jpg
INFORMACIJE o magazinu

Web portal www.ekokucamagazin.com , magazin za eko arhitekturu i kulturu EKO KUĆA magazin, velike međunarodne manifestacije i kongresi ODRŽIVA ARHITEKTURA I ENERGETSKA EFIKASNOST / SUSTAINABLE ARCHITECTURE & ENERGY EFFICIENCY – SAEE koje organizujemo, kao I veliki broj profila na društvenim mrežama , su zvanični kanali komunikacije kroz koje širokoj javnosti možete predstaviti Vaš brend, proizvode i usluge. Već dvanaest godina uspešeno razvijamo mrežu saradnika, klijenata i partnera iz različitih sfera arhitekture, građevinarstva i enterijera, proizvoda I opreme. Visokokvalitetni standardi pružanja usluga svrstavaju web portal I EKO KUĆU u ključne institucije za promociju i popularizaciju novog koncepta arhitektonskog stvaralaštva, zasnovanog na ekološkim i održivim principima, uz upotrebu obnovljivih izvora energije, čistih i energetski efikasnih, zelenih tehnologija, nezagađujućih i recikliranih materijala, kao i modernih tehnologija građenja, koji omogućavajaju komforan i kvalitetan život.

Web portal I magazin za eko arhitekturu i kulturu EKO KUĆA danas je jedini profesionalni arhitektonski magazin u Srbiji, sa širim kontekstom koji se odnosi na sve oblasti arhitekture, enterijera, dizajna, vrtova, nauke I tehnike I novih tehnologija I savremenih materijala proizvoda I opreme kao i kulturnog i umetničkog delovanja u Srbiji, regionu i svetu, kao i dizajna, ekologije, zdravlja, umetnosti, putovanja i kulture življenja.

Web portal svakodnevno objavljuje domaće I strane recentne projekte iz oblasti arhitekture, enterijera, dizajna I zelenih tehnologija I promoviše primenjene nove materijale, nove proizvode I opremu.

Svako novo izdanje magazina je propraćeno velikim brojem televizijskih emisija, promocijama, press konferencijama, tribinama i predavanjima.

Ukoliko želite da se Vaša kompanija predstavi u Magazinu EKO KUĆA i na veb portalu, možete nas kontaktirati putem e-maila marketing@ekokucamagazin.com.