Search
Close this search box.
congress

MARA HOME

NAJPOSEĆENIJE

MaraHome je firma specijalizovana u prodaji luksuznih proizvoda za opremanje i dizajn enterijera. Zastupamo poznate svetske brendove i dizajnere kao što su Missoni, Armani Casa, Marburg, Colani, Zaha Hadid, PT (Prestigious Textiles). MaraHome se izdvaja kao ekskluzivni distributer renomiranih italijanskih brendova Rubelli™ i Tecnografica.  Rubelli™ je poznat po najkvalitetnijoj svili i ručnom tkanju, dok je Tecnografica inovativni italijanski brend u svetu high-tech tapeta i panela.

Svi naši proizvodi i materijali su dostupni za primenu u javnim i stambenim prostorima. Svetski standardi i prateća tehnička svojstva za svaki proizvod predstavlja dugogodišnju posvećenost i odanost svim našim klijentima. Nudimokompletnu uslugu opremanja hotela zavesama u standardima negorivosti. 

U ponudi izdvajamo: zavese, rolo i zebra zavese, automatizovane rolo sisteme, paketo i plise zavese, drvene venecijanere, mebl štof, garnišne, tapete, podne obloge I tepihe. 

Naši dizajneri (enterijeristi) će vam pomoći i dati savet u odabiru dizajna samo za Vaš dom. Naši materijali i proizvodi se mogu primeniti isključivo po vašim merama i stilu. 

https://marahome.rs

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
ALUMIL – PREFA