Search
Close this search box.
congress

FOTOGRAF: IVAN GRLIĆ

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

FOTOGRAFIJE:

IVAN GRLIĆ

NA SVOJIM FOTOGRAFIJAMA IZ ZBIRKE „PORTUNI”, KOJE UVELIKO PODSEĆAJU NA SLIKARSKA PLATNA, PRIMENJENI UMETNIK I UMETNIČKI FOTOGRAF IVAN GRLIĆ BEZ IJEDNE REČI DOČARAO JE ČUDESNE UKRASE KOJI SE NALAZE NA ULAZIMA PORODIČNIH KUĆA NA JADRANSKOJ OBALI.

Ivan Grlić je samostalni profesionalni fotograf i video umetnik. Rođen je u Beogradu, 9. oktobra 1977.
Završio je Fakultet primenjene umetnosti i dizajna, odsek primenjene grafike i profesionalni fotograf je od 1998. godine. Član je nekoliko umetničkih udruženja: ULUPUDS odsek za fotografiju, Foto udruženje Srbije od 2001, Udruženje profesionalnih fotografa od 2001. godine, Osnivač studijske i umetničke radne sobe “Grlic” 2000. Osnivač i predsednik udruženja ” Srpska duša – Srpska duša “. Autor je mnogih serija fotografija, projekata i dve monografske knjige, poput” Flash for Fantasi “i” Serbian BRE! “…

Od 2000. godine imao je veliki broj samostalne izložbe u galerijama širom Srbije, Crne Gore, Bosne, Francuske, Belgije, Austrije … Njegovo iskustvo profesionalnog fotografa do sada pokriva rad u gotovo svim domenima primenjene umetnosti i umetničke fotografije: oglašavanje, mrtva priroda, moda, posvećena umetnost , portreti, teatar, erotika, pejzaž … Bio je zvanični fotograf mnogih pozorišnih i filmskih festivala (kao što su BITEF i FEST) … imao je saradnju sa mnogim marketinškim agencijama i kompanijama, kao i saradnju na vizuelnom identitet, poklopac albuma i promo fotografije za mnoge značajne muzičare, bendove i pevače.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
Grand Palais Ephemere
Casa Rio
Lou Estela