Alumil Exl1

Samouslužno bankarstvo - zona 24/7

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

AUTORI:

VLADIMIR LOVRIĆ

LOKACIJA:

BEOGRAD, SRBIJA

PRVONAGRAĐENIM RADOM NA KONKURSU ZA IZGLED ENTERIJERA I EKSTERIJERA ZONA 24/7 PROCREDIT BANKE U SRBIJI, ARHITEKTA VLADIMIR LOVRIĆ SA AUTORSKIM TIMOM STUDIJA ZA ARHITEKTURU, ENTERIJER I DIZAJN ARHISOLAR DOO, NA NAJBOLJI NAČIN JE ODGOVORIO NA KONKURSNE ZAHTEVE I ISPUNIO ZADATI CILJ DA SE KROZ RECENTNI DIZAJN KREIRA PROSTOR KOJI ĆE SVOJIM IZGLEDOM I FUNKCIONALNOŠĆU, KROZ NOV I MODERAN KONCEPT, KLIJENTIMA OMOGUĆITI EFIKASNO KORIŠĆENJE AUTOMATIZOVANIH USLUGA.

Konkurs za rešenje novog dizajna elemenata i izgled enterijera i eksterijera samouslužnih zona 24/7 u ekspoziturama ProCredit Banke u Srbiji ušao je u finalnu fazu realizacijom prvonagrađenog rešenja arhitekte i dizajnera Vladimira Lovrića. Autor je kreirao prostor koji će kroz nov i moderan koncept klijentima omogućiti efikasno korišćenje automatizovanih usluga.

Početkom marta 2015. godine ProCredit Banka je na osnovu prvonagrađenog konkursnog rada realizovala i otvorila prvu samouslužnu zonu koja će klijentima biti na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Poznati arhitekta i dizajner Vladimir Lovrić je u ovom složenom projektu vešto iskoristio veliko iskustvo u korporativnom dizajnu za mnoge domaće i svetske brendove, nadogradio ga i postigao da kroz dizajnerska i enterijerska rešenja ostvari prepoznatljiv i čovekomeran, topao i korisnicima blizak prostor. Grafički dizajner Igor Aćimović je ovu sliku upotpunio preglednim simbolima/ikonama i opisima koji su lako prepoznatljivi, jasni i odgovarajuće stilizovani. Završna rešenja su definisana uz kvalitetnu saradnju i izuzetno korisne sugestije stručnog tima ProCredit Banke.

Dizajnerska i enterijerska rešenja su u skladu sa misijom, korporativnim vrednostima, poslovnom etikom i ekološkim standardima banke, a primena eko materijala u ovom projektu, u likovnom i oblikovnom smislu potvrđuje ovu orijentaciju ProCredit Banke. Jedno od opredeljenja ProCredit Banke jeste posvećenost razvoju ekološke svesti i doprinos očuvanju životne sredine, kako ličnim primerom tako i kroz podsticanje drugih da daju svoj udeo.//

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: