Search
Close this search box.

Najbolja kombinacija toplotnih i mehaničkih svojstava

NAJPOSEĆENIJE

Sastavi kontaktnih fasada (ETICS) sa izolacionim slojem od kamene vune optimalno su rešenje za toplotnu zaštitu spoljašnjeg omotača zgrade, a najprimereniji su i s građevinsko – fizičkog stanovišta. Prednost kontaktnih fasadnih sistema sa kamenom vunom je kontinuirana, odnosno neprekinuta, toplotna, zvučna i protivpožarna zaštita spoljnog zida bez toplotnih mostova.

Naš najbolji i najprodavaniji proizvod za kontaktne fasade, Frontrock Max Plus spoj je optimalnih toplotnih i mehaničkih karakteristika. Prikladan za svaki tip gradnje i proizveden našom jedinstvenom tehnologijom sa dve gustine, Frontrock Max Plus nadmašiće  vaše zahteve i očekivanja. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji sa dve gustine u jednoj ploči, ROCKWOOL kamena vuna je najodrživije rešenje, uz odgovarajuću kombinaciju gustine materijala i tehničkih performansi.

ROCKWOOL Frontrock Max Plus izolacione ploče od kamene vune svojim karakteristikama osiguravaju zaštitu od požara, zvučnu zaštitu, paropropusnost, dimenzionu stabilnost i dugotrajnost kontaktnim sistemima.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
ALUMIL – PREFA