Search
Close this search box.
congress

Predstavljamo vam dio asortimana aluminijskih fasadnih sustava PREFA

NAJPOSEĆENIJE

PREFA Prefalz

Nove forme i kreativnost bez ograničenja. Stvorite nove perspektive u kreativnosti i dugovječnosti! Prefalz je sinonim za jedinstvenu raznolikost krovova i fasada u svakom pogledu. Podatne trake od legiranog aluminija mogu se jednostavno oblikovati unatoč najvišoj otpornosti laka i površine. Izvrsna svojstva materijala zajedno sa širokim spektrom boja neće Vas ograničavati u ostvarivanju Vaših kreativnih vizija. Visokokvalitetan sloj termo laka nanešenog postupkom plastifikacije CoilCoating osigurava dugi vijek trajanja, a ujedno je i lagan za održavanje.

PREFA SIDING-X

Nezamjenjiva osobnost za svaki projekt!

Novi fasadni proizvod, fasadna kazeta.X vašem projektu daje prepoznatljivo lice i oduševljava svojim  izvanrednim konstruktivnim i funkcionalnim svojstvima. Jednako kao PREFA fasadna kazeta, i PREFA fasadna kazeta.X je fasadni element i izvodi se kao ovješena, ventilirana fasada. Nova fasadna kazeta.X osvaja svojim jedinstvenim izgledom !

PREFA kompozitne ploče

Imate velike planove? Pokažite to!

Tko kaže da veličina nije bitna? Upravo kod velikih modernih građevina dolazi do punog izražaja PREFA

aluminijska kompozitna ploča u svoj svojoj estetici i ljepoti. Ploče se pričvršćuju ne samo vijcima i zakovicama, nego se i lijepe. Na taj način postiže se elegantna i ujednačena slika čak i velikih površina. Isto tako i raznovrsne boje i oblici, izbor stupnja refleksije, kao i sofisticirane dizajnerske obrade površine i specijalne plastifikacije dolaze na velikoplošnim fasadama do svog punog izražaja.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
ALUMIL – PREFA