Search
Close this search box.
congress

Industrijska i garažna segmentna vrata

NAJPOSEĆENIJE

Industrijska i garažna segmentna vrata su lako prilagodnjiva za ugradnju za sve oblike otvora Vaše garaže/poslovnog prostora. Otvor može između ostalog biti Pravougaonog oblika, sa zakošenim uglovima, sa kružnim lukovima…

Industrijska i garažna segmentna vrata štede vaš prostor i pogodna su za svako vozilo. Puna visina otvaranja, kao i sam način otvaranja čuva raspoloživi prostor što ih čini idealnim za velika vozila kao što su džipovi i kombi vozila. Segmentna vrata otvaraju se vertikalno, tako da ostavljaju dosta prostora ispred i iza vrata. U hali ne zauzimaju dragocijen prostor, jer krilo vrata odlazi ispod plafona, paralelno sa krovom ili vertikalno uz zid. Konstruisana su tako da je gotovo nemoguće povrediti ruke u bilo kom njihovom delu, ukoliko bi prilikom zatvaranja naišla na bilo kakvu prepreku istog trenutka bi se zaustavila i krenula na gore. Elektronski i mehanički bezbednosni uređaji onemogućavaju nasilno podizanje vrata.

Industrijska i garažna segmentna vrata su komforna i bez izlaska iz vozila po mraku ili lošem vremenu, omogućuju komforno upravljanje mini daljinskim upravljačem, kodnim tasterom, magnetnim čitačem.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
ALUMIL – PREFA