Alumil Exl1

ODLOŽEN 4. MEĐUNARODNI KONGRES ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST 2020

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

Organizacioni odbor Četvrtog međunarodnog kongresa ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST doneo je odluku da se ova značajna manifestacija u arhitekturi i kulturi Srbije ne održi ove godine u ranije najavljenom terminu od 9. do 11. oktobra 2020. godine, zbog nestabilne i promenljive epidemiološke situacije izazvane širenjem virusa COVID19.

Do poslednjeg trenutka smo verovali da će okolnosti dozvoliti da održimo događaj prema planu, međutim uzeli smo u obzir sve okolnosti, a pre svega bezbednost predavača, učesnika i partnera i neželeći da ikoga izlažemo opasnosti i riziku, odlučili da događaj ipak odložimo.

Četvrti međunarodni kongres ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST održaće se u oktobru 2021. godine, u sada već prepoznatljivom formatu sa 10 predavača iz 10 zemalja sveta, sa radionicama, izložbama i pratećim programima. Pozivamo vas da pratite naše sajtove www.ekokucamagazin.com i www.congress-saee.com i budete u toku sa svim aktuelnim dešavanjima u zemlji i svetu.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: