Search
Close this search box.

Perforirani i orebreni limovi i srodni proizvodi

NAJPOSEĆENIJE

Perfom d.o.o. je porodično preduzeće sa višedecenijskim iskustvom u proizvodnji i prodaji perforiranih i orebrenih limova i srodnih proizvoda.

Danas je već četvrta generacija u porodičnoj kompaniji. Trenutno, Perfom je tehnološki i kadrovski najopremljenije preduzeće u sektoru proizvodnje i prerade perforiranih limova kako u Srbiji tako i u regionu, što  nas čini vodećim proizvođačem i prodavcem perforiranih  limova.

Perforirani lim nije samo metal sa otvorima. On je funkcionalan, lep i inspirativan deo našeg svakodnevnog života.

Polje primene perforiranih limova je izuzetno veliko, a ono što možemo da istaknemo je sledeće:

-Perforirana grafika

-Fasadni perforirani limovi

-Dekorativni paneli

-Ogradni sistemi  (ograde, terase …)

-Perforirane maske (u enterijeru)

Perforirane limove proizvodimo u sledećim formatima:

  • table standardnih i vanstandardnih dimenzija
  • paneli po zahtevu kupca

Takođe,moguće je odabrati različite vrste materijala (aluminijum, HV lim, prohrom, bakar…) sa različitim debljinama table, a  sve u zavisnosti  od načina i vrste primene. Posedujemo i svoju alatnicu, tako da smo u mogućnosti da odgovorimo na vrlo zahtevne i specifične upite.

Proizvodnja se obavlja u skladu sa važećim DIN i ISO standardima, a materijali koji se koriste se mogu reciklirati i na taj način doprineti zaštiti  prirode i životne sredine.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
ALUMIL – PREFA