Search
Close this search box.
congress

Jedan od svetskih lidera u oblasti proizvodnje i plasmana proizvoda u oblasti građevinarstva

NAJPOSEĆENIJE

Kompanija Sika je stalnim rastom postala je jedan od svetskih lidera u oblasti proizvodnje i plasmana proizvoda u oblasti građevinarstva. Danas je direktno prisutna u 100 zemalja  sa ukupnim kapacitetima od preko 200 fabrika i skoro 20.000 zaposlenih. Za potrebe tržišta i zemalja u okruženju pokrenut je automatizovan i najsavremeniji pogon za proizvodnju tečnih i praškastih proizvoda u Srbiji. Kontinuiranim uvećanjem broja zaposlenihi i dobrom organizacionom politikom, kompanija je postala prepoznatljiva u mnogim oblastima svog delovanja (dodaci za betone, reparacija i ojačanja konstrukcija, industrijski podovi, ravni krovovi, temeljne hidroizolacije, program elastičnog lepljenja i zaptivanja) povećavajući iz godine u godinu obim svog poslovanja.

Za našu kompaniju, održivi razvoj nije samo cilj, već proces koji uključuje da se na nivou kompanije vrši praćenje svih aktivnosti, ponašanja i realizacije obaveza, posvećenu promovisanju ove ideje.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
ALUMIL – PREFA