Search
Close this search box.

TJEDAN DIZAJNA

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:


Početkom maja održana je najveća manifestacija posvećena dizajnu u Hrvatskoj – 3. Tjedan dizajna – Zagreb. Na već dobro poznatoj lokaciji, u Kući za ljude i umjetnost Lauba, te susjednoj zgradi Hauba, na više od 4.000 m² okupilo se više od 18.000 ljubitelja novog dizajna koji su posjetili izložbu namještaja, izložbu dizajnerskih predmeta – #tdzg Expo te izložbu prodajnog karaktera #tdzgMarket, kao i razna događanja, poput konferencija, panela, predavanja, modnih revija. Na manifestaciji je sudjelovalo više od četiri stotine stručnjaka iz oblasti dizajna, iz Hrvatske i svijeta.

Po prvi puta ove godine Tjedan dizajna je imao i partner regiju, nordijske države – Danska, Finska, Norveška, Švedska – čiji su renomiranim dizajneri izložili svoje radove u sklopu posebno osmišljene Nordijske kuće, čije su autorice Ana Herceg i Jelena Babić iz Agencije za projektiranje i optimizaciju prodajnog mjesta, produkt dizajn i arhitekturu – Brigada*.

Po prvi puta održana je i Noć dizajna, kada je dizajn zaživio na više od 30 partner lokacija u cijelome gradu, gdje su se održavala promo događanja, kokteli, predavanja ili posebne prodajne akcije.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
Grand Palais Ephemere
Casa Rio
Lou Estela