Alumil Exl1

THE CAT MOD COLLECTION NAMEŠTAJ ZA MAČKE

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

AUTORI:

Megan Hanneman and Michael Wilson

LOKACIJA:

Kada su dizajneri dobili svoje prvo mače, shvatili su da na tržištu nema puno nameštaja koji  istovremeno ispunjava estetske kriterijume i funkcionalan je za mačke. Većina nameštaja koja se prodavala u to vreme zauzimala je previše prostora, te su dizajneri odlučili da naprave sopstveni nameštaj koji će se montirati na zidove. Od tada ovaj dizajnerski dvojac dizajnira i redizajnira nekonvencionalan, moderan ‘mačji nameštaj’. Hiljade mačaka danas može da se igra, penje, grebe visoko na zidovima, kuda god ih njihov instinkt vodi.
Linija Cat Mod je druga generacija jedne od njihovih popularnih linija nameštaja, a napravljena je od platnenih mrežica. Ova linija uključuje skriveni nosač koji montažnim daskama daje plutajući izgled na zidu i tkaninu koja se prilagođava različitim udaljenostima  u različitim domovima. Modularnost je glavna karakteristika Cat Mod-a, što znači da ljubitelji mačaka mogu da dizajniraju svoje sopstvene komade sa neograničenim mogućnostima. Oni mogu dodati hranilice, posude, stubiće za penjanje obmotane sisal konopcem, otvore za skrivanje ili police u funkciji stepenika kako bi stvorili zabavno, složeno i izazovno okruženje za mačke.//ek- Više u EKO KUĆI No29

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: