Alumil Exl1

SIROVA HRANA - PO RECEPTU MAJE VOLK

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:


„JEDNA OD PRVIH PRIJATNIH SENZACIJA KOJE SAM IMALA KADA SAM POČELA SA SIROVOM, ŽIVOM HRANOM JE OSEĆANJE, NEVEROVATNO PRECIZNO, JASNO I DUBOKO I DA SU MI CREVA ČISTA. DA SU MI UNUTRAŠNJI ORGANI ČISTI! ODJEDNOM CEO ORGANIZAM FUNKCIONIŠE KAO PODMAZAN. TA DIVNA, HLADNO CEĐENA ULJA ZAISTA I PODMAZUJU ORGANE, I SVE OPTIMALNO TEČE. METABOLIZAM SE UBRZAVA, METABOLIČKI ENZIMI SE NE TROŠE, A MI NE STARIMO, ILI BAR STARENJE PREOBRAĆAMO U USAVRŠAVAJUĆU MLADOST, KAKO BI REKAO MOJ UČITELJ GRUJA“, PIŠE PROF. DR MAJA VOLK U SVOJOJ KNJIZI „SIROVI ŽIVOT“.

PUNJENE PAPRIKE

Sveže babure prepoloviti na pola i puniti sledećim filom: u blender staviti šolju suncokreta, pola limuna, pola crvenog luka, jedan čen belog luka, malo aleve paprike, peršuna, origana, bosiljka, kašiku maslinovog ulja, malo himalajske soli, malo paškanata, biber i jednu šargarepu. Ako nemate babure, može se služiti i na listovima zelene salate.

ČORBA

U blender na čijim noževima još ima dosta fila, dodati malo tople vode, kašičicu karija i pola tikvice, malo himalajske soli i eto lepe čorbe, a blender se oprao.

MOĆNI KOLAČ OD ŠARGAREPE

Pulpu od ceđenja soka od šargarepe i jabuke staviti u blender sa deset svežih urmi i šoljom oraha, malo cimeta i ekstrakta vanile i eto kolača. Mogu se oblikovati kuglice pa ih preliti šlagom od jedne šolje sirovih indijskih oraha, šolje vode i kašike meda.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: