Search
Close this search box.
congress

KAKO SE ARHITEKTUROM ZAŠTITITI OD KORONA VIRUSA?

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:


Odgovor na ovo pitanje ćete naći u novogodišnjem broju Magazina za eko arhitekturu i kulturu EKO KUĆA no 36 (januar-mart 2021), koji se od danas nalazi u slobodnoj prodajI. U temi broja ODRŽIVA ARHITEKTURA & KORONA VIRUS ćete saznati da savremeni čovek provodi preko 90% vremena u unutrašnjem prostoru, a proporcionalno se toliko ljudi zaražava upravo u zatvorenom prostoru. Zbog toga je kvalitet života u unutrašnjem prostoru od izuzetnog značaja za naše zdravlje, a tehnologije gradjenja, upotreba odgovarajućih zdravih materijala, instalacionih sistema, aparata i opreme u enterijeru, zahtevaju ispunjavanje svih standarda ekološke, energetski efikasne i održive arhitekture.

Zato saznajte kako graditi kuće i planirati pametne gradove budućnosti, koji nas kroz ekološki i održiv koncept gradjenja u skladu sa prirodom, mogu zaštititi od negativnih uticaja, pa i od covida 19. Kolumnisti magazina nas kroz izuzetne tekstove edukuju, na koji način da se preventivno zaštitimo od virusa. Takodje nas opominju da ponovo iščitavamo i naučimo davno zaboravljene znakove i tajne odnose čoveka i prirode, jer ćemo jedino na taj način da pronadjemo novi životni put u skladu sa njom.

Iskoristite priliku da po novogodišnjem popustu izvršite godišnju pretplatu i otkup prethodnih brojeva narudžbom preko linka

https://www.ekokucamagazin.com/pretplata/

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
Trebinje
DAN POSLE-Vladimir Lovrić
Ostrvo Krf