GEBERIT beskontaktna rešenja

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

Život koji smo poznavali preko noći je zahtevao potpuno drugačiju organizaciju i nove navike usled pojave korona virusa. Potreba da zaštitimo svoje zdravlje izjednačila se sa potrebom da zaštitimo zdravlje ljudi oko sebe. Samo saznanje da je svako od nas potencijalna pretnja za prenos virusa donela je nove i velike izazove u svakodnevnom životu. 

Posebnu pažnju treba posvetiti upotrebi površina koje dodiruje i koristi veliki broj ljudi, od kojih najveći izazov predstavljaju javni toaleti, kao i toaleti u firmama. 

U pogledu rešenja ovog problema i primene beskontaktne tehnologije, švajcarska kompanija Geberit predlaže koncept „beskontaktnog kupatila“, koji uključuje praktična i higijenska rešenja za prostore kupatila. 

TIPKE ZA AKTIVIRANJE ISPIRANJA WC ŠOLJA

Pre svih, tu su tipke Sigma10 i Sigma80 koje aktiviraju automatizovano pražnjenje vode za ispiranje WC šolje. Radi se o izuzetno pouzdanom beskontaktnom sistemu koji se aktivira kada se korisnik odmakne ili posegne za integrisanim infracrvenim senzorskim uređajem. Takođe, moguće je i Geberit pisoare beskontaktno ispirati.

BEZ DODIRA RUKAMA

Geberit beskontaktne armature sa ugrađenom elektronikom u potpunosti omogućavaju bezbedno pranje ruku, bez dodira slavina. Pametne slavine, modeli Piave i Brenta automatski se aktiviraju kada detektuju prisustvo korisnika. One ujedno generišu odgovarajući izvor energije i ističu se zapanjujućim dizajnerskim karakteristikama, jednostavnim čišćenjem i održavanjem, izdržljivošću i nižom potrošnjom vode uz uštedu energije. Udružene sa beskontaktnim dozerima sapuna, predstavljaju idealno rešenje za potpuno drugačiji i bezbedan način korišćenja toaleta, bilo za vreme epidemije, ali i posle nje.

Ukoliko ste zainteresovani da bezbednost upotrebe toaleta podignete na viši nivo u vašem domu, firmi ili u javnom toaletu primenom Geberit beskontaktnih rešenja, više informacija možete pogledati ovde.

O kompaniji Geberit:

Geberit grupa je vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode i aktivna je širom sveta. Geberit Grupu odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope što predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike.

Proizvodni kapaciteti obuhvataju 29 proizvodnih pogona, od toga 6 u prekookeanskim zemljama. Glavno sedište koncerna se nalazi u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj. Sa više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja kompanija Geberit u 2019. postigla je neto obrt od 3,1 milijardi CHF. Akcije kompanije Geberit su na SIX Swiss Exchange. Od 2012. akcije kompanije Geberit sastavni su deo SMI (Swiss Market Index).

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: