Geberit DuoFresh modul - Geberitovo revolucionarno rešenje problema neprijatnih mirisa u kupatilu

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

Kupatilo je wellness prostor svakog stana. Samim tim, očekuje se da boravak u njemu bude prijatan. Međutim, prijatan boravak u kupatilu često može biti narušen neprijatnim mirisima. 

Kuhinja je odavno dobila aspirator čime je rešen problem daleko prijatnijih mirisa od onih iz kupatila. 

Danas, kada tehnologija napreduje tako brzo da i ne stignemo da ispratimo svako njeno dostignuće, da li je zaista toliko teško osmisliti proizvod koji će rešiti problem neprijatnih mirisa i boravak u kupatilu učiniti prijatnijim?

Kompanija Geberit, kao lider u oblasti sanitarne tehnike i kompanija koja stoji ispred mnogobrojnih inovativnih rešenja, upustila se u rešavanje ovog problema.

Geberit DuoFresh modul rešava problem neprijatnih mirisa na samom mestu njihovog nastanka – direktno u WC šolji, nedozvoljavajući da se neprijatni mirisi prošire dalje po prostoriji. Ovaj koncept podrazumeva da se sav neprijatan vazduh usisava direktno iz prostora WC šolje. Nakon toga on prolazi kroz keramički filter koji efikasno neutrališe svaki miris, a prečišćen vazduh se potom vraća u prostoriju.

Vodokotlić je odavno prestao da bude samo uređaj koji ispira WC šolju. Ventilacija neprijatnih mirisa je samo jedna od funkcija koja će vaš boravak u kupatilu učiniti prijatnijim. Sada je tu i ambijentalno osvetljenje za korišćenje toaleta u mraku, mogućnost povezivanja Geberit AquaClean tuš WC-a, dodatak za ubacivanje uložaka za dezinfekciju koji boje vodu u plavo dajući joj prijatan i svež miris, a kanale za ispiranje čiste od kamenca. Uz sve to, pomoću aplikacije na mobilnom telefonu, može se prilagoditi jačina svetla za orijentaciju i vreme tokom kojeg ono ostaje upaljeno.

geberit duofresh modul

Geberit DuoFresh rešava problem neprijatnih mirisa bolje od svih ventilacija, sprejeva, mirišljavih štapića i otvorenih prozora. Da biste mogli da uživate u svim prednostima Geberit Sigma ugradnog vodokotlića potrebno je da mu dovedete struju. Budite bez brige, ona neće doći ni u kakav dodir sa vodom, a sebi ćete obezbediti niz dodatnih pametnih funkcija. 

Montaža je jednostavna i promišljena do poslednjeg detalja. Već u sivoj fazi radova treba uraditi pripremu, a kasnije, u bilo kom trenutku u budućnosti, funkcije vodokotlića moći će da se unaprede. 

Pod određenim uslovima, modul za ventilaciju neprijatnih mirisa se može dodati već postavljenim ugradnim vodokotlićima. 

„O prednostima Geberit DuoFresh-a ne govorimo napamet. Povratne informacije od onih koji su ga ugradili su izuzetno pozitivne. Kao što je kuhinja danas nezamisliva bez aspiratora, verujemo da će i Geberit DuoFresh jednog dana biti podrazumevan u svakom kupatilu. Njegove performanse to opravdavaju i zaslužuju“, rekli su tehnički savetnici Predstavništva Geberit prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju. 

Video – Instalacija i podešavanje DuoFresh modula: 

Za više informacija o ovom i drugim rešenjima kompanije Geberit posetite web stranicu www.geberit.rs .

O kompaniji Geberit:

Geberit grupa je vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode i aktivna je širom sveta. Geberit Grupu odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope što predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike.

Proizvodni kapaciteti obuhvataju 29 proizvodnih pogona, od toga 6 u prekookeanskim zemljama. Glavno sedište koncerna se nalazi u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj. Sa više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja kompanija Geberit u 2019. postigla je neto obrt od 3,1 milijardi CHF. Akcije kompanije Geberit su na SIX Swiss Exchange. Od 2012. akcije kompanije Geberit sastavni su deo SMI (Swiss Market Index).

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: