Search
Close this search box.
congress

CHANGE TOOTHPASTE
ALTERNATIVNA PASTA ZA ZUBE

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

AUTORI:

DAMIEN VINCE & MIKE MEDICOFF

LOKACIJA:

Change Toothpaste

Startup Change Toothpaste iz Edmontona u Kanadi, lansirao je prirodnu alternativu tradicionalnoj pasti za zube, u obliku tableta koje nakon upotrebe ne ostavljaju otpad. Svake godine više od 900 miliona praznih tuba paste za zube širom sveta završi na deponijama i u okeanima. Standardnim tubama je potrebno više od 500 godina da se razgrade. Tableta za pranje zuba Change u potpunosti eliminiše potrebu za pakovanjem u tube. Njeno pakovanje je 100% biorazgradivo. Change Topas je proizvod u potpunosti dizajniran u skladu sa okruženjem i prirodom. Čak su i pakovanja za slanje poštom napravljena od recikliranog papira i šalju se preko unapred utvrđenih poštanskih pravaca.

Change Toothpaste 2

Ovo je mali doprinos smanjenju plastičnog zagađenja i nadamo se da ćemo planetu ostaviti u boljem stanju od onog u kome su je zatekla naša deca, kažu iz Change Toothpaste. Znajući da tablete treba da se koriste i deluju kao i tradicionalna pasta za zube zato da ljudi ne bi promenili urođenu naviku, osnivači ovog startupa su nakon detaljnih konsultacija sa stomatolozima pronašli savršenu kombinaciju teksture, ukusa i efikasnosti. Tableta ne sadrži jake hemikalije, gluten, laktozu i druge potencijalne alergene i prihvatljiva je i za vegane. Jednostavna je za upotrebu. Potrebno ju je samo nekoliko puta zagristi potom četkati zube vlažnom četkicom. Zbog toga je veoma pogodna za upotrebu na putovanjima.

Change Toothpaste 3
Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
Grafike iz prošlih era i estetika pedesetih
Grand Palais Ephemere
Casa Rio