Search
Close this search box.
congress

STOLARSKA KOLEKCIJA SATOVA - ANALOG WATCH. THE CARPENTER COLLECTION

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

AUTORI:

LORENZO BUFFA, ANALOG WATCH CO

LOKACIJA:


Analog Watch je serija minimalističkih i ekoloških drvenih satova za ljude koji cene jednostavne i lepe stvari koje se ističu iz gomile.

Dizajneri kompanije Analog Watch Co. veruju da nikada ne treba da propustite priliku da se izrazite. Oni tretiraju objekte koje svakodnevno koristimo tako da se istaknu, ali da ne privuku preveliku pažnju. Koriste nekonvencionalne materijale koji nas podsećaju na nenametljivu lepotu prirode i svojim jednostavnim, snažnim i minimalističkim dizajnom naglašavaju autentičnost  sirovih materijala.

Njihove proizvode karakteriše minimalan, neopterećen, tradicionalan i potvrđen dizajn jasnih linija, jedinstvene teksture i održive proizvodnje. Posvećeni su istraživanju novih načina obrade materijala. U saradnji sa neprofitnom organizacijom Trees for the Future, deo novca od svakog kupljenog sata autori upućuju fondu namenjenom finansiranju   sadnje drveća. Osim toga, 80% proizvoda je biorazgradivo.

Drveni satovi se mogu kupiti u Muzeju moderne umetnosti (MoMA), Barns fondaciji  i  muzejskim prodavnicama širom sveta.


Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
Grafike iz prošlih era i estetika pedesetih
Grand Palais Ephemere
Casa Rio