Alumil Exl1

PROMOCIJA SPECIJALA EKO KUĆE No 01

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:


Prvi broj magazina za eko arhitekturu i kulturu “Eko kuća” kroz specijalno izdanje autora mr Vladimira Lovrića dipl.ing.arh. – jednog od osnivača ekološkog i solarnog pokreta na našim prostorima sa realizovanih više od 1.000 eko-solarnih kuća u Srbiji, ex Jugoslaviji i svetu – izašao je iz štampe danas i može se naći u slobodnoj prodaji na svim kioscima i prodajnim mestima (šoping centri, aerodromi, benzinske pumpe…).

“Eko kuća” će kroz 11 poglavlja čitaoce celovito informisati o svim segmentima “eko arhitekture”: održiva arhitektura, ekološke kuće, tehnologija eko građenja, energetski efikasne kuće, solarne kuće, nove stare kuće, energetska rehabilitacija, kuće od drveta, podzemne kuće, zelene kuće, pametne kuće, obnovljivi izvori energije. “Eko kuća” čitaoce poziva na “put u budućnost” sa ciljem da ih uvede u čarobni svet ekološkog, energetskog i održivog načina razmišljanja i ekološkog odnosa prema životu.

„TO PODRAZUMEVA, DA ĆEMO OSIM TEMA O ARHITEKTURI DOTAKNUTI I SVE ONE SEGMENTE ŽIVOTA KOJI NAM ČINE ŽIVOT ZDRAVIJIM, LEPŠIM I SADRŽAJNIJIM. POKUŠAĆEMO ZAJEDNO SA ČITAOCIMA DA ZAPOČNEMO POSAO “OZELENJAVANJA” NAŠIH KUĆA, UŽEG I ŠIREG PROSTORA U SVAKOM SMISLU, ALI ISTO TAKO I NAŠEG ŽIVOTA” najavio je Vladimir Lovrić.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: