Search
Close this search box.

POPUST 30%  NA RANE PRIJAVE

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

Četvrti međunarodni kongres ODRŽIVA ARHITEKTURA – ENERGETSKA EFIKASNOST održaće se od 8. do 10. oktobra 2021. godine u atraktivnom prostoru Jugoslovenske kinoteke u Beogradu, Uzun Mirkova 1. Svečano otvaranje Kongresa biće u petak, 8. oktobra u 19h. Kongres obuhvata odgovarajuća predavanja, izložbe arhitekata i sponzora, radionice, tribine i konkurs MIKRO EKO KUĆA 2021.

Kongres organizuju Udruženje EKOKULT+, Arhitektonski fakultet Univeziteta u Beogradu i Magazin za eko arhitekturu i kulturu EKO KUĆA u saradnji sa Arhitektonskim fakultetima u Zagrebu i Podgoricu uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Srbije i Inženjerske komore Srbije.

Sastavni deo Kongresa je izložba savremenih građevinskih tehnologija i sistema, materijala i opreme inostranih i domaćih kompanija, generalnog sponzora ARTINVESTA, zlatnog sponzora INTRA LIGHTING, srebrnog sponzora ALUMIL I GEALAN, specijalnog sponzora VELUX i standardnih sponzora VUEKA I MARAHOME, TECHNOLOGY INTERNATIONAL SERVICES, NOLTE- D INVEST

Predavači na Kongresu biće deset istaknutih arhitekata iz deset zemalja sveta.

Predavači na Kongresu su: 

Kate Gould / KATE GOULD GARDENS / Engleska

Dries Vens & Maarten Vanbelle / VENS VANBELLE / Belgija

Sonja Radović Jelovac / STUDIO SYNTHESIS / Crna Gora

Juri Troy / JURI TROY ARCHITECTS / Austrija

Saša Begović / 3LHD / Hrvatska

Peter Kuczia / PETER KUCZIA / Nemačka

Aljoša Dekleva / DEKLEVA GREGORIC ARCHITECTS / Slovenija

Mitesh Dixit / DOMAIN / SAD

Zoran Abadić / 1X2STUDIO / Srbija

Stefan de Koning / MVRDV / Holandija

U okviru Kongresa će biti održane dve radionice:

Radionica 1: Kate Gould, poznati svetski pejzažni arhitekta i dizajner, dobitnica mnogobrojnih nagrada.

Radionica 2: Saša Begović, arhitekta, urbanista, dizajner i profesor na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i osnivač prominentnog arhitektonskog studija 3LHD.

Rane prijave – kupovina karata sa popustom od 30% je omogućena do 01.09.2021. godine, odnosno do popune mesta. Posle ovog roka cena karata biće u punom iznosu. Za studente smo omogućili kupovinu karata po posebnim cenama za studente. Sve informacije o prijavi i kupovini karata možete naći na linku www.congress-saee.com/karte/

Više informacija o kongresu na sajtu www.congress-saee.com

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
DEZEEN AWARDS 2024 – dve nedelje do isteka prijava
Svetski brend u proizvodnji sudopera – ALVEUS
NU kolekcija slavina osvaja sedmu međunarodnu nagradu za dizajn u manje od godinu dana