Search
Close this search box.
congress

AD POLET IGK - NEXE Grupa

NAJPOSEĆENIJE

AD POLET IGK se u svojim pogonima u Novom Bečeju i Sremskim Karlovicm bavi proizvodnjom glinenog crepa i blokova na bazi gline. U proizvodnom pogonu Stražilovo u Sremskim Karlovcima proizvode se klasični i pregradni blokovi kao i termo program blokovske robe.

NEXE Termo blokovi su blokovi velikog formata koji omogućuju manji utrošak blokova po m2, manju potrošnju maltera i uštedu vremena u gradnji. Termoizolacione osobine termo blokova dobijaju se pravilnim projektovanjem poroznosti, dimenzija i dizajna finalnog proizvoda. Na taj način omogućava se akumulacija toplote tako da se blokovi polako hlade, a leti sporo zagrevaju. Blok je izrađen od prirodnih materijala bez sintetičkih dodataka. Zidovi od termo blokova omogućuju dobra paropropusna svojstva i dobru zvučnu izolaciju, a u kombinaciji sa dodatnom toplotnom izolacijom stvaraju prijatnu mikroklimu u prostoru. Iz asortimana termo programa izdvajamo TB 20, TB 25, TB30 i TB 38.

Stručni tim kompanije AD POLET IGK svakodnevno radi na razvoju novih i usavršavanju postojećih proizvodi i u stopu prate zahteve i potrebe modernog tržišta.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
ARTINVEST – DEKTON
INTRA LIGHTNING
ALUMIL – PREFA