Exl1

plan for culture

Plan For Culture

LOKACIJA:

PLAN FOR CULTURE

Oris Kuća arhitekture gradi portal Plan for culture kao zajednički kalendar svih događanja na području arhitekture, kulture, umjetnosti i dizajna. Želja nam je bolja promocija kulturnih i umjetničkih događanja te komunikacija između hrvatskih i regionalnih kulturnih ustanova. Svaka institucija ili organizacija, kao kourednik portala, u mogućnosti je samostalno i slobodno upisivati i objavljivati svoje događaje u cilju informiranja javnosti i usklađivanja termina održavanja kulturnih događanja i festivala.

Pozivamo vas da se odazovete na naš poziv za suradnjom na ovom projektu i uključite Plan for culture kao platformu za najavu svih svojih budućih događanja. Korištenje portala te upisivanje informacija za sve učesnike je potpuno besplatno. Za više informacija o samom portalu posjetite https://planforculture.com/. Ukoliko želite postati partner portala javite nam se na mara@oris.hr.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: