Search
Close this search box.
congress
NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

Kompanja Miele, u okviru svog najvećeg showroom-a u Beogradu na vodi, po prvi put pokreće serijal live online prezentacija u kojima će predstaviti tajne svojih proizvoda, ispričati do sada neispričane i zanimljive priče o kuvanju, ali i dodeljivati atraktivne Miele originalne poklone.  Sedam live događaja, koji će se dešavati svakog drugog četvrtka od 19h, moći ćete da ispratite na Facebook i Instagram Live Eventima na zvaničnim Miele Srbija stranicama

U prvoj epizodi Facebook i Instagram Live-a, 17. juna od 19:00h, specijalna gošća će biti Katarina Šuša, poznatija kao  Fensi Štrudla, koja će vam pokazati kako da vam štrudla svaki put bude savršena i neverovatno ukusna. 

Uz specijalne goste i korisnike Miele uređaja, saznaćete kako da vam hrana spolja bude hrskava, a istovremeno sočna i mekana iznutra. Bićete u prilici da vidite da je dovoljno samo da izaberete svoju omiljenu namirnicu, a Miele rerna će sama uraditi sve ostalo. Otkrićete kako da imate potpunu kontrolu nad jelom dok je u rerni, a da ne morate stalno da ustajete i da ga proveravate, kao i još brojne druge interesantne opcije koje vam nudi ovaj tehnoliški najnapredniji brend kućnih aparata. 

Prijavite se za prvi live na ovom linku u i iz udobnosti svog doma saznajte sjajne kulinarske trikove! 

U drugoj epizodi, koju ćete takođe moći da ispratite na Facebook i Instagram Live-u na zvaničnim Miele Srbija stranicama, biće predstavljene najatraktivnije Miele ploče za kuvanje (indukcione ploče), aspiratori i frižideri. Specijalni gost biće  Vanja Puškar, jedan od najboljih beogradskih kuvara, osnivač i kurator New Balkan Cuisine koncepta i, kako ga često opisuju, gastronomski umetnik. U ovoj epizodi saznaćete sve tajne Miele ploča za kuvanje, kako Miele aspiratori “znaju” kada ste završili sa kuvanjem, ali i brojne druge zanimljivosti. 

Miele je kompanija čiji uređaji već 120 godina predstavljaju sinonim za vrhunski kvalitet bez presedana, i to se nije promenilo ni u današnje vreme brze potrošnje jer je ovo jedina kompanija na svetu koja proizvodi aparate sa životnim vekom od najmanje 20 godina.

Više o kompaniji: https://www.miele.rs/                                                                         

Pratite nas na zvaničnim Miele kanalima: Facebook, Instagram, YouTube.

Kontakt za medije:

Bojana Stanković  
Account Director 

Smart Vision 

Jurija Gagarina 12b/5, Beograd, Srbija

Tel: +381 11 6300 753

GSM: +381 64 124 1952

O kompaniji MIELE: Miele je vodeći svetski proizvođač premijum kućnih aparata uključujući  aparate za kuvanje, pečenje kao i one za kuvanje na pari, rashladne uređaje, aparate za kafu, mašine za pranje posuđa i veša i proizvoda za negu podova. Ovaj asortiman je uvećan za mašine za pranje sudova i mašine za sušenje veša za komercijalnu upotrebu kao i za sredstva za dezinfekciju i sterilizaciju koja se primenjuju u medicinske i laboratorijske svrhe (Miele Professional). Kompanija Miele, osnovana 1899. godine, ima 8 proizvodnih pogona u Nemačkoj, kao i po jedan u Austriji, Češkoj, Kini i Rumuniji. Njima se pridružuju dva postrojenja koja pripadaju kompaniji Steelco, italijanskoj podružnici kompanije Miele. Već četvrtu generaciju nalazi se u porodičnom vlasništvu i zapošljava radnu  oko 20.100 zaposlenih, od kojih 11.200 u Nemačkoj. Kroz sopstveni lanac prodajnih mesta i distributersku mrežu u gotovo 100 zemalja, brend je rasprostranjen širom sveta. Sedište kompanije se nalazi u Gütersloh/Westphalia, u Nemačkoj.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
DEZEEN AWARDS 2024 – dve nedelje do isteka prijava
Svetski brend u proizvodnji sudopera – ALVEUS
NU kolekcija slavina osvaja sedmu međunarodnu nagradu za dizajn u manje od godinu dana