FOTOGRAF VLADAN MILISAVLJEVIĆ

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

FOTOGRAFIJE:

VLADAN MILISAVLJEVIĆ

Vladan Milisavljević je profesionalni fotograf rođen u Beogradu 10.10.1970.godine. Interesovanje za fotografiju počeo je da pokazuje još kao mali dečak. Tako je već sa 16 godina dobio prvi profesionalni angažman.

Pored ljubavi prema fotografiji Vladan gaji ljubav prema ronjenju. Najveću inspiraciju pronalazi u najsitnijim detaljima podvodnog sveta. Većinu fotografija snimio je u morskim dubinama. Njegova neuobičajena sposobnost da primeti i sagleda detalje podvodnog sveta predstavljeni su u njegovoj poznatoj kolekciji nazvanoj Ultramarin.

Njegova svestranost i široki raspon ličnih interesovanja prikazani su i kroz njegov profesionalni angažman, kao i kroz umetnički pristup podvodnoj fotografiji, arhitektonskoj fotografiji, fotografiji hrane i pića, portreta, mode, mrtve prirode…

Vladan Milisavljević je član ULUPUDS-a od 2001.godine. Dobitnik je ULUPUDS-ove nagrade za umetničko dostignuće, kao i mnoge druge nagrade na festivalima i izložbama.

Sarađivao je mnogim poznatim magazinima: KVADART, Elle, Paris Match, Fame, Kuća Stil, Casa Viva, Ambijenti, Grazia, CKM, Nautika, Mobilni Magazin, E Magazin, Svet ronjenja i Ronjenje…
//EKO KUĆA No21

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: