Alumil Exl1

EKO TEHNOLOGIJE GRAĐENJA - SAJAM GRADJEVINARSTVA 2013

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:


Vodeća sajamska manifestacija u oblasti građevinarstva u regionu – Međunarodni sajam građevinarstva SEEBE, ove godine je održana od 16 do 20 aprila na Beogradskom sajmu, pod sloganom „Oduvek i zauvek graditi“. Na ovogodišnjoj manifestaciji učestvovalo je 833 izlagača od kojih 254 dolaze iz 22 zemlje Evrope i Azije, a najveći broj izlagača je iz Italije, Turske i Slovenije. Na ovogodišnjem sajmu su tri zemlje priredile nacionalne izložbe – Češka, Turska i Slovenija. Posetioci su imali priliku da vide najraznovrsniju ponudu iz ove privredne grane, najnovije tehnologije i dostignuća u oblasti energetske efikasnosti, savremene elemente i sisteme građenja, instalacione sisteme, kao i trendove u uređenju i opremanju enterijera i eksterijera.

U okviru Međunarodnog sajma građevinarstva, EKO KUĆA, magazin za eko arhitekturu i ARHISOLAR, preduzeće specijalizovano za eko arhitekturu, organizovali su izložbu EKO TEHNOLOGIJE GRAĐENJA, koja je vođena idejom kako da znanjem i umetnošću uskladimo savremene principe građenja sa tradicionalnim tehnikama, principima i materijalima koje su koristili naši preci.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: