Search
Close this search box.
congress

Džejmi Oliver ‎‎‏‏‎ otvara restoran u Beogradu

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1
Džejmi Oliver

LOKACIJA:

Beograd

Džejmi Oliver, poznati britanski kuvar i televizijska ličnost, uskoro otvara svoj novi restoran u prelepom gradu Beogradu. Nakon uspeha i popularnosti “Jamie’s Italian” restorana širom sveta, Oliver je odlučio da dopuni svoju impresivnu listu destinacija i da se otisne u srce Balkana.

Kako se na zvaničnom sajtu beogradskog restorana “Jamie’s Italian” navodi, Džejmi Oliver novi restoran otvara u Hercegovačkoj ulici, u naselju Beograd na vodi. Ovaj lokacijski izbor samo će dodati čarobnost mestu i obećava nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

Džejmi Oliver
Foto: Instagram printscreen/Jamie Oliver

Džejmi Oliver je poznat po svom autentičnom pristupu kuvanju, sa fokusom na sveže i sezonske namirnice, kako bi stvorio ukusne i nezaboravne obroke. Njegov restoran će se fokusirati na mediteransku kuhinju, odnosno na italijanske i specijalitete unikatnog načina pripreme. Goste će, sasvim izvesno, dočekati prijatna atmosfera i toplo osoblje, spremno da im pruži vrhunsko kulinarsko iskustvo u srcu Beograda.

Italijanska pasta
Foto: Instagram printscreen/Jamie Oliver

Ponosan sam na Jamie’s Italian. Naš sjajan tim je kao velika porodica – brinuće se o vama dok uživate u ukusnoj hrani, pripremljenoj od izvrsno odabranih namirnica. Odlična hrana, vrhunska energija i prelep ambijent – izjava je Džejmija Olivera, koja stoji na zvaničnom sajtu restorana.

Džejmi Oliver je uvek bio zagovornik raznovrsne ishrane i brige o namirnicama
Foto: Instagram printscreen/Jamie Oliver

Osim bogatog menija, restoran će takođe biti mesto za obuku i edukaciju. Džejmi Oliver je uvek bio zagovornik raznovrsne, zdrave ishrane i brige o namirnicama, stoga će restoran nuditi i kuvarsku obuku za sve one koji žele da se usavrše u kuhinji. Ova mogućnost pružiće šansu za učenje od vrhunskih majstora, a kuvari koji se budu upustili u ovu uzbudljivu avanturu moći će da se pohvale unikatnim iskustvom.

Dzejmi Min 1
Foto: Instagram printscreen/Jamie Oliver

Otvaranje restorana Džejmija Olivera u Beogradu predstavlja veliku stvar za građane i lokalnu kulinarsku scenu. Očekuje se da će privući veliki broj gostiju i postati nova gastronomska destinacija koju treba posetiti. Svečano otvaranje i očekivani dolazak Džejmija Olivera lično biće prilika za sastajanje sa ljubiteljima hrane i kuvanja, kao i za upoznavanje sa jednim od najinovativnijih kuvara današnjice.

U svakom slučaju, otvaranje restorana Džejmija Olivera u Beogradu na vodi čini se kao događaj koji će zauvek promeniti kulinarsku scenu grada i ponuditi lokalnom stanovništvu nezaboravno iskustvo uživanja u hrani i gostoljubivosti. S obzirom da je tradicija ugostiteljstva duboko ukorenjena u naš habitus, a hrana ukusna i raznovrsna, ne sumnjamo da će i ovaj vrhunski kuvar, kao i njegov tim imati nešto i od nas da nauči.

Autor teksta: maja
Pogledajte još:
DEZEEN AWARDS 2024 – dve nedelje do isteka prijava
Svetski brend u proizvodnji sudopera – ALVEUS
NU kolekcija slavina osvaja sedmu međunarodnu nagradu za dizajn u manje od godinu dana