ORIGAMI TAŠNA FACET

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

AUTORI:

YINGXI ZHOU

LOKACIJA:


Yingxi Zhou je dizajnerka iz Kine koja u velikoj meri ceni modu, funkciju i lepe stvari. Njen rad je specijalizovan u oblastima modnog i grafičkog dizajna i brendiranja. Trenutno studira na Institutu Merilend, na odseku za umetnost i dizajn.

Svojim idejama preuzela je tradicionalnu tehniku i transformisala je u jedan izuzetno interesantan i funkcionalan dizajn. Stvorila je liniju tašni pod nazivom ‘Facet’ koji po svom izgledu asocira na presavijeni komad drveta koji se pretvara u torbu.

Vođene idejom origami oblika, ove tašne su dizajnirane tako da se sastoje od ugaonih drvenih struktura od javorovog furnira koji se lepi na tkaninu. Svaki element se može sastaviti u jednu tanku ravan,  izuzetno su pogodne za nošenje kao i za skladištenje, ne zauzimaju mnogo prostora. Ovakav modni aksesoar dostupan je u pet različitih modela, boja i veličina.

Ova torba može da se koristi i u razne druge svrhe. Pored toga što je zgodan modni detalj, čak je idealna za praktičnu primenu u smislu jednostavne kutije za organizovanje stvari u ormaru.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: