KONFERENCIJA THE WORLD AROUND
2021. ONLINE 30. JANUARA

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

AUTORI:

Nevena Vujić, mast.inž.arh.

LOKACIJA:

The World Around

The World Around je neprofitna organizacija kreirana sa ciljem prezentacije projekata međunarodnih arhitekata, dizajnera, režisera, istraživača i umetnika iz prethodne godine. Osim vrhunskih projekata gledaoci će imati priliku da prisustvuju diskusijama o kritičnim temama sa kojima se danas suočavaju arhitekte i dizajneri. Fokus će biti na temama iz ekologije, gradova i ekonomije. Ove godine događaj će se održati putem interneta sa prenosom iz muzeja Gugenhajm u Njujorku.

Konferencija će obuhvatiti virtuelne i direktne posete gradovima i kulturnim institucijama širom sveta. U prenos će se uključiti i švedski muzej ArkDes i muzej National Gallery of Victoria. Neke od važnih ličnosti današnjice prisustvovaće događaju, među kojima su arhitekta Deborah Berke i dizajnerka Alice Rawsthorn. Arhitekta David Adjaye gledaoce će povesti u obilazak svog aktuelnog projekta u izgradnji – javne biblioteke Winter Park na Floridi.

Ovaj besplatni online događaj održaće se u subotu 30. januara. Ovim putem pozivamo sve naše čitaoce da se prijave i isprate program putem sajta theworldaround.com. // Vest pripremila Nevena Vujić, mast.inž.arh.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
Portugal postavlja standarde: Rekordna proizvodnja zelene energije
‘Odmor bašibozuka’ Paje Jovanovića biće izložen za javnost
Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu