MOBILNE EKOTEHNOLOGIJE

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:


PROZORSKI SOLARNI PUNJAČ

Staklena površina prozora može mnogo da pomogne pri korišćenju solarne energije. Ovaj punjač se lepi za prozorsko okno. Sunčevim zracima puni bateriju vašeg telefona ili MP3 plejera, efikasno. Ima integrisanu litijumsku bateriju od 1400 mAh. Kapacitet prikupljanja solarne energije je 5,5 V/130 mA.


SUNČANI SOLARNI PUNJAČ

Sunshine je ukrasna ’’vaza sa cvećem’’, koja se može postaviti na svaki sto u domaćinstvu, a služi kao punjač. Zbog svog jedinstvenog oblika i funkcije, može da predstavlja interesantan i održiv poklon. Pet solarnih panela pobrinuće se da upiju solarnu energiju i proslede je do svakog mobilnog uređaja.


PRENOSIVI SOLARNI PUNJAČ

Prenosivi solarni punjač ima ugrađen USB ulaz. Pomoću interesantnog jastučeta na vakuum, lako se može prikačiti na bilo koj prozor, kod kuće, u automobilu ili u avionu. Sadrži internu litijumsku bateriju od 1000 mAh, koja može da upija sunčevu energiju, gde god da se nalazite.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: