Alumil Exl1

EKO AUTO 2018

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

Automobil Opel „Crossland X“ poneo je titulu EKO automobil 2018, u okviru ovogodišnjeg Sajma automobila. Radi doprinosa unapređenju zaštite životne sredine i očuvanju prirodnih resursa, kompanija Metro Market u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Agencijom za zaštitu životne sredine, Agencijom za energetiku, Srpskom asocijacijom uvoznika automobila i delova, Centrom za motorna vozila – AMSS i časopisom Eko-mobilnost, sedmu godinu zaredom organizovala je izbor pod nazivom EKO automobil godine u Srbiji.
Dodeli priznanja prisustvovao je i Goran Trivan, ministar zaštite životne sredine u Vladi Srbije, koji je rekao da je automobilska industrija jedan od najvažnijih promotera borbe za zaštitu životne sredine.
Namera je da se izborom nekog ‘zelenog’ modela automobila i dodeljivanjem priznanja sa aspekta zaštite životne sredine, afirmiše ovaj trend i da se ukaže u kom pravcu treba da razmišljaju potencijalni kupci, ali i uvoznici automobila.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još: