Search
Close this search box.
congress

SHARE BELGRADE 2018 – MEĐUNARODNI FORUM O ARHITEKTURI I GRAĐEVINARSTVU

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

Međunarodni forum o arhitekturi i građevinarstvu pod nazivom SHARE BEOGRAD 2018, biće ordržan 24. aprila ove godine u hotelu Metropol. Na Forumu će učestvovati stručnjaci iz 11 zemalja centralne i istočneEvrope,  anjegovcilj je razmenastručnihznanja, iskustava, inspiracija i ideja. Kroz seriju predavanja i prezentacija biće reči o aktuelnim temama i kontekstu zajedničkim svima koji se u ovom delu Evrope bave građenom sredinom.
Specijalni gost biće britanski arhitekta Ian Ritchie, osnivač studija Ian Ritchie Architects, jedan od najznačajnijih savremenih arhitekata, a predstaviće svoj projekat za Centar za neurološke studije u Sejnzberiju. Na konferenciji će učestvovati i arhitekti: Mauricio Meosi iz studija Zaha Hadid Architects, Kolin Bol, Kerem Jazgan, pejzažni arh. Rajner Šmit, Anuk Ležendr. Kao gostujući predavači, učestvovaće Oskar Grabževski, Dean Lah, Angel  Zahariev, HabibeMadždabadi, Vlad Gaivoronši, Martin Panovski, Sanja i Igor Grozdanić i Sonja Radović Jelovac. Od domaćih učesnika najavljeni su Vesna Cagić Milošević, Predrag Milutinović, Marja i Petar Simović, Jelena i GoranVojvodić, Dijana i Vladimir Anđelković i Miroljub Stanković.
Organizatori konferencije su asocijacija Pro Event i Udruženje arhitekata Srbije.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
DEZEEN AWARDS 2024 – dve nedelje do isteka prijava
Svetski brend u proizvodnji sudopera – ALVEUS
NU kolekcija slavina osvaja sedmu međunarodnu nagradu za dizajn u manje od godinu dana