Search
Close this search box.
congress

RADIONICA SAVREMENE UMETNOSTI

NAJPOSEĆENIJE
PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER
Asset 1

LOKACIJA:

Stvaranje umetnosti je način sopstvenog izražavanja koje nam pomaže da se prepoznamo i povežemo sa sobom i svojim unutrašnjim potrebama. Radionica Savremene umetnosti je sjajna prilika da i vi to doživite.

Na radionici Savremene umetnosti razvijamo i realizujemo različite ideje kroz tehnike i pristupe najznačajnijim pravcima savremene umetnosti, od prvobitne zamisli pa sve do umetničke realizacije. Iskustvo u savremenoj umetnosti nas inspiriše i otvara prostor da svet posmatramo iz drugog ugla i na drugačiji način. Imajući udela u stvaranju umetnosti, ona utiče na naše raspoloženje, pomaže nam da se distanciramo i fokusira nas na kreaciju i lepotu. Savremena umetnosti je raznolika i baš kao takva ima velikog udela u našem ličnom razvoju i napretku. Bavljenje kreativnošću daje nam osećaj da smo nešto postigli, da smo nešto uspeli da uradimo i stvorimo. Radionicu vodi Dušica Pejić, MA slikarstva.

Radionica je namenjena svim zainteresovanima, kao i početnicima bez predznanja.

Održavaće se svake subote od marta do juna u Art Depo Studiju u Sredačkoj ulici broj 2 u Beogradu. Kontakt za sve informacije je office@artdepostudio.com.

Autor teksta: Redakcija
EKO KUĆA je prvi evropski i regionalni portal koji stručnjacima kao i široj čitalačkoj javnosti, nudi celovite informacije iz svih segmenata eko arhitekture i kulture.
Pogledajte još:
DEZEEN AWARDS 2024 – dve nedelje do isteka prijava
Svetski brend u proizvodnji sudopera – ALVEUS
NU kolekcija slavina osvaja sedmu međunarodnu nagradu za dizajn u manje od godinu dana