SAJAM GRADJEVINARSTVA 2023. U APRILU NA BEOGRADSKOM SAJMU

Građevinska delatnost, jedna od najvažnijih grana domaće privrede, povezana je sa više od 30 privrednih delatnosti, čije proizvode koristi ili kao sredstvo za rad, ili materijal za izgradnju i ugradnju u građevinske objekte, te se građevinska industrija visoko kotira u privredi Republike Srbije u poslednjih nekoliko decenija, i beleži konstantan rast.

 

Na 47. međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBBE, koji će se održati od 24. do 27. aprila 2023. godine će biti prikazani svi segmenti građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji.

 

Sajam će ponuditi najsavremenije materijale, građevinske mašine, uređaje i alate i predstaviti nove tehnologije i materijale za izolaciju od vlage i buke, ali i ideje za dizajn i opremanje enterijera.

Ova specijalizovana manifestacija građevinske industrije pružiće uvid u niz novih visokotehnoloških rešenja i najsavremenijih IT-tehnologija, inovativnih materijala u građevinarstvu, koji se svake godine sve više integrišu u građevinsku sferu, ostvarujući najsmelije ideje budućnosti. Inovacije donose pozitivan pomak i ekonomsku dobit, povećavaju konkurentnost među građevinskim kompanijama, a kupcima i korisnicima usluga donose zadovoljstvo i mogućnost novih primena.

Sajam građevinarstva nastaviće da podiže kvalitet komunikacije u poslovnom ambijentu i uz unapređenu primenu B2B programa pružiti podršku biznisu i ugovaranju novih poslova i saradnji. Svim učesnicima i poslovnim posetiocima 47. Sajma građevinarstva na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, koji je uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Kao jedan od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, aprilski događaj će za učesnike i posetioce biti idealan ambijent, a nezamenljiva sajamska atmosfera i veliki broj učesnika iz branše biće još jedna mogućnost za postizanje različitih vidova saradnje i razvijanje biznisa.

 

Podsticaj privrede, povećanje izvoza domaćih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tržišta, bio je i ostaje ključni cilj predstojećeg Sajma građevinarstva.