Eko klub

ČLANOVI

Članom Eko kluba postaju svi pretplatnici časopisa Eko kuća. Članstvo u Eko klubu donosi brojne pogodnosti, u vidu popusta na određene proizvode i usluge, kojima želimo da nagradimo naše pretplatnike. Želimo da nas i dalje čitate, pratite na web stranici i posećujute strukovne i kulturne događaje koje organizujemo.

Standardna godišnja članarina iznosi 2.000 din, studentska 1.600 din, odnosno za članove iz Evrope i Bliskog istoka 70 eur i za članove iz SAD i ostalih delova sveta 100 eur i uključuje:

  • pretplatu na magazin Eko kuća (4 broja + poštarina)
  • 10% popusta na sva događanja koja organizuje Eko kuća
  • posebne pogodnosti pri kupovini proizvoda/usluga partnerskih firmi, odnosno prijateljskih organizacija

Eko klub povezuje članove Kluba sa partnerskim firmama. Stvaranjem mreže partnera u Eko kući želimo da Vam omogućimo pogodnosti pri kupovini proizvoda i usluga na prodajnim mestima partnera. Osim uživanja pogodnosti pri kupovini, partneri Eko kuće informisaće Vas o trendovima, novim proizvodima i uslugama, tehnološkim rešenjima i ostalim korisnim informacijama. Namera nam je da se kroz praktične primere, savete i razmenu mišljenja, uspostavi dijalog čitatelja, arhitekata i investitora sa proizvođačima, distributerima i graditeljima i tako započne posao “ozelenjavanja” zgrada, užeg i šireg prostora u svakom smislu, ali isto tako i naših života.