MAGAZIN ZA EKO ARHITEKTURU I KULTURU

NO 28

jul-avg 2018

NO 23

apr-jun 2017

NO 27

apr-jun 2018

Otvoren novi ALUMIL izložbeni salon u Beogradu

Beograd, 20 april 2017 - Nakon otvaranja svojih izložbenih salona u Solunu i Atini, Alumil, kompanija koja je pionir u proizvodnji aluminijumskih arhitektonskih sistema, u četvrtak 20. aprila otvorila je novi izložbeni salon u Beogradu u ulici Milutina Milankovića 11b, prvi i jedinstven na našim prostorima. U izložbenom salonu su predstavljene višestruke mogućnosti Alumil-ovih aluminijumskih sistema i njihova arhitektonska primena na različitim objektima.

Nudeći neograničena arhitektonska rešenja Alumil-ovi izložbeni saloni su najkompletniji izložbeni prostori u Jugoistočnoj Evropi.  Moderna arhitektura, sofisticiran dizajn i inovativni aluminijumski sistemi po internacionalnim specifikacijama su elementi koji čine novi prostor ne samo jedinstvenim nego i jedinim koji daje rešenje za sve potrebe klijenta.

Na ceremoniji otvaranja, po izuzetno kišovitom i hladnom vremenu, veliki broj prisutnih saradnika prva je pozdravila G-đa Rita Lozinsky generalni direktor Alumil Yu Industry a.d. od osnivanja. G-đa Lozinsky se osvrnula na prethodnih 20 godina razvoja kompanije Alumil u Srbiji i ulaganjima u proizvodna postrojenja u vrednosti od 30 miliona EUR. Veoma zanimljivo je bilo čuti o investicijama planiranim u narednim godinama koja se odnose na nova postrojenja eloksaže i novu presu, kao i ulaganja u nove objekte, logistički centar kao i otvoreni izložbeni salon koji je na raspolaganju klijentima tokom cele godine.
Veliko zadovoljstvo je slušati kada govori tako veliki vizionar kao predsednik i vlasnik kompanije, gospodin George Milonas koji je svoje izlaganje počeo rečima: „Danas je veoma važan dan jer mislim da smo zatvorili ciklus koji sam počeo pre skoro dvadeset godina, i prelazimo na novi ciklus koji smo sigurni da će definitivno biti bolji i veći od prethodnog.“  G-din Milonas je predstavio osnovne informacije o kompaniji Alumil, svojoj viziji kao i važnosti da se kontroliše celokupan proces od početka do kraja tj. od proizvodnje trupaca i razvoja sistema do konačnog proizvoda.
Prisutne goste je pozdravio i G-din Athanasios Giannaros bussines developer za zemlje bivše Jugoslavije u čijem izlaganju smo imali i uključenja iz nekih od najuspešnijih Alumil poslovnica iz New York, Dubai i Mumbai.
U novom Beogradskom izložbenom salonu, posetioci su imali priliku da vide nove napredne Alumil proizvode koji oslikavaju inovativnu filozofiju jedinstvenih Alumil rešenja: moderan dizajn, visok stepen sigurnosti, toplotne izolovanosti i večnosti.
U veoma modernom i pristupačnom prostoru na oko 450 kvadratnih metara Izloženo je preko 60 uzoraka, okretno-nagibnih sistema od klasičnih do onih koji ispunjavaju stroge zahteve pasivnih kuća, kliznih i podizno-kliznih sistema sa minimalnim dizajnom i vrhunskim karakteristikama, svih tipovi fasada, kao i veliki izbor ulaznih i sobnih vrata koja će dati novu dimenziju svakom domu.
Posetioci su takođe imali mogućnost da vide izbliza prototip prozora koji je Alumil dizajnirao i napravio da bi se unapredile estetske i energetske performanse kancelarije kompanije Google na Menhetnu u «111 Eighth Avenue», tj. jedan od 3500 prozora. Nije slučajno što je Alumil jedina kompanija koja je mogla da odgovori na visoke zahteve Google-a i da proizvede prozor sa visokim performansama u pogledu toplotne izolovanosti, vodonepropusnosti i zvučne izolacije.
Posetite Alumil izložbeni salon tokom cele godine, kada god je aktuelan neki projekat. Alumil tim specijalizovan za projekte i podršku klijentima je uvek raspoložen da zajedno sa klijentima pronađe najbolje rešenje.


ALUMIL YU INDUSTRY A.D.
Izložbeni salon
Milutina Milankovića 11b - Novi Beograd
T: 011 614 92 10
F:011 614 92 11
E: marketing.srbija@alumil.com
www.alumil.rs
Par reči o Alumilu

Sa više od 30 godina iskustva i 1700 zaposlenih, ALUMIL je jedna od najrazvijenijih kompanija na globalnom nivou u oblasti dizajna i proizvodnje aluminijumskih arhitektonskih sistema, sa proizvodnim linijama najmodernije tehnologije, u svojih 18 fabrika širom Jugoistočne Evrope.
ALUMIL proizvodi vrhunske aluminijumske sisteme koji su projektovani i razvijani u inovativnom odeljenju za istraživanje i razvoj naše grupacije, a zatim testirani i sertifikovani od strane međunarodnih akreditovanih laboratorija i instituta kao što su ift Rosenheim (Nemačka), A.A.M.A (SAD), Instituto Jordano (Italija), CSTB (Francuska), ATG (Belgija), EXOVA (Velika Britanija) itd.
Napredna industrijska postrojenja po najvišim standardima i jaka međunarodna prodajna mreža u preko 60 zemalja širom sveta, sa 32 poslovnice na svim kontinentima, dokazuju da je ALUMIL jedan od vodećih snabdevača arhitektonskim aluminijumskim sistemima koji zadovoljavaju najkomplikovanije zahteve i pokrivaju veoma širok dijapazon potreba u arhitekturi:
/ Visoki estetski zahtevi u skladu sa najnovijim arhitektonskim trendovima.
/ Energetska efikasnost sa naprednim toplotno izolovanim aluminijumskim sistemima.
/ Ekološki efikasni proizvodi sa mogućnosti integracije solarnih panela u konstruktivne sisteme.
/ Visok nivo bezbednosti od provala, vandalizma, požara, dima i zemljotresa.
/ Zaštita čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.
/ Veliki broj rešenja za osobe sa posebnim potrebama.

Naša misija je da našim klijentima ponudimo bezbedne, funkcionalne i inovativne proizvode visokog kvaliteta u cilju unapređenja životnog standarda uz doprinos održivom razvoju.

Za više informacija možete posetiti sajt kompanije :http://www.alumil.rs/